Ondernemerscafe gemeente Bladel en ALV OBGB op 4 april 2018

geplaatst op maandag 12 maart 2018

Op woensdag 4 april 2018 vindt de 18e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom bij een inspirerende en interactieve avond in de aula van het Pius X – College

'De Kempen: kansen en bedreigingen'
Een interactieve avond onder leiding van Rob van Gijzel en Jos Bosch

Samen met u als betrokken ondernemers praten wij over de kansen en bedreigingen waar de Kempen voor staat: samenwerking, Brainport, bereikbaarheid van de Kempen, onderwijs, innovatie en economie. Dat doen wij onder leiding van Rob van Gijzel- voormalig burgemeester van Eindhoven en oud-Kamerlid – en Jos Bosch – rector Pius X – College. Wij hopen op een interactieve avond waarbij we aan het denken gezet worden. Deze avond mag u niet missen! 

Het programma ziet er als volgt uit: 
20.00  Ontvangst met koffie en/of thee
20.30  Opening door Ger Baken, voorzitter OBGB
20.35  Presentatie Rob van Gijzel en Jos Bosch
21.45  Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Of direct via de site van de gemeente Bladel (www.bladel.nl/ondernemerscafe). Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk woensdag 28 maart 2018, klik hier voor de uitnodiging. 

Voorafgaand aan het Ondernemerscafe vindt de Algemene Leden Vergadering van OBGB plaats tussen 19:00 en 20:00 uur. Leden zijn welkom vanaf 18:30 uur in het Pius X - College en kunnen zich aanmelden via een e-mail naar info@obgb.nl. Lidbedrijven hebben per post reeds een uitnodiging ontvangen (inclusief agenda). Ook hier geldt: aanmelden is mogelijk tot uiterlijk woensdag 28 maart 2018. 
 Archief