Ondernemerscafé gemeente Bladel - 6 november 2019 - ASML doet het niet alleen

geplaatst op donderdag 3 oktober 2019

Op woensdag 6 november 2019 vindt de 21e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Alle ondernemers uit de gemeente Bladel zijn van harte welkom in gemeenschapshuis Den Tref in Hapert. Frits van Hout, lid raad van bestuur van ASML, neemt ondernemers mee in: 


ASML doet het niet alleen

ASML is langzamerhand één van de grootste werkgevers in onze regio. Veel ondernemers uit onze regio werken samen met ASML wat aanzet tot innovatie en werkgelegenheid. Al deze partners hebben bijgedragen aan de groei en succes van ASML. Hoe kijkt ASML tegen onze regio aan, de samenwerking met de Kempische bedrijven en wat verwachten ze (nog meer) van de samenwerking? Daarnaast weten steeds meer medewerkers van ASML – ze komen uit alle windstreken – onze groene en economisch welvarende gemeente te vinden om hier te komen wonen en recreëren. Dit brengt vragen rondom integratie van deze internationals met zich mee binnen onze gemeenschappen. Hoe kijkt ASML hier tegen aan en hoe stimuleert ze de integratie van hun medewerkers? 

De organisatie is verheugd dat Frits van Hout – hij is vanaf het begin af aan bij de ontwikkeling en groei van ASML betrokken geweest – op haar uitnodiging is ingegaan om ons te vertellen hoe ASML erin is geslaagd en blijft slagen om zo’n sterke positie wereldwijd in te kunnen nemen. Frits van Hout is Executive Vice President and Chief Strategy Officer van ASML, de strateeg binnen de raad van bestuur van ASML. Tevens is hij bestuurslid van Stichting Brainport.

Wanneer: Woensdag 6 november 2019 

Waar:  Gemeenschapshuis Den Tref in Hapert

Programma: 
20.00  Ontvangst met koffie/thee
20.30  Opening
20.35  Presentatie Frits van Hout, ASML
21.45  Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl  onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Of direct via de site van de gemeente Bladel (www.bladel.nl/ondernemerscafe ). Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 1 november a.s. 

 Archief