Ondernemerscafé en Algemene Leden Vergadering op donderdag 24 april a.s.

geplaatst op vrijdag 11 april 2014

Op 24 april 2014 (aanvang 20:30 uur) vindt de 11e editie van het Ondernemerscafé van de gemeente Bladel plaats. Deze keer met de thema’s “Het ondernemersgen” en “Kansen op een unieke locatie”.

Josette Dijkhuizen opent de avond met een lezing over het “ondernemersgen”. Dijkhuizen is een ondernemende vrouw met veel ervaring en was in 2013 zelf als vrouwenvertegenwoordiger betrokken bij de Nederlandse delegatie van de Verenigde Naties. Daarnaast is zij ondernemersadviseur, promovendus, auteur van diverse boeken over ondernemerschap en oprichtster van Krachtbedrijf. 

Als tweede onderwerp staat: “Kansen op een unieke locatie” op het programma. Dit sluit mooi aan bij de locatie waar het Ondernemerscafé deze avond plaatsvindt. Een unieke locatie in het centrum van Hapert, de Oude Jongensschool (voormalige bibliotheek van Hapert), gelegen aan de Kerkstraat 25-27. Eigenaar en aannemingsbedrijf Van Beers Hoogeloon en Efficio-Groep stelt deze locatie beschikbaar en biedt u de kans/mogelijkheid om in de toekomst op deze unieke locatie te ondernemen. Men maakt u deelgenoot van de plannen die er zijn en biedt u de ruimte om mee te denken en ondernemen.

Na afsluiting van het officiële gedeelte van de avond, wordt u uitgenodigd voor de netwerkborrel waarbij u in contact kunt komen met uw mede-ondernemers. U kunt zich aanmelden bij de gemeente Bladel via ondernemerscafé@bladel.nl  onder vermelding van de bedrijfsnaam en de deelnemende personen (maximaal 2 personen, graag voor- en achternaam vermelden). U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 19 april 2014.

Leden van OBGB kunnen voorafgaand aan het Ondernemerscafe de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering bijwonen op dezelfde locatie (een uitnodiging is reeds per post verstuurd). Ontvangst vindt plaats vanaf 18:30 uur; de Leden Vergadering vindt plaats tussen 19:00 en 20:00 uur. Aanmelden is gewenst voor 19 april 2014 via info@obgb.nl.Archief