Ondernemersbezoeken i.s.m. OBGB, OVBRM, IGE en BOC

geplaatst op woensdag 28 oktober 2015

Collega ondernemersvereniging IGE organiseert sinds 2008 zeer succesvolle 'Ondernemersbezoeken'. Jaarlijks worden groepen samengesteld uit een 6- à 7-tal leden, die elkaars bedrijven bezoeken (een frequentie van 1x per 6-8 weken, tussen 17:00 en 19:00 uur, in principe op maandagavond (maar per groep zelf te bepalen)).

De doelstelling is om elkaars bedrijven te bezoeken, elkaar te leren kennen en als collega ondernemers op collegiale (daar waar gewenst vertrouwelijke) wijze informatie uit te wisselen en/of thema's te bespreken.

Nieuw voor de opzet in 2016 is dat deze activiteit verder 'Kempisch' uitgebreid wordt; ook leden van OBGB, OVBRM en BOC kunnen aansluiten. In januari 2016 wordt gestart met een nieuwe 'ronde', die gedurende het hele jaar 2016 doorloopt.

Meer informatie treft u hierbij aan. Wil Daniels van Daniels Services B.V. uit Eersel neemt de organisatie op zich. Aanmelden is mogelijk via wil@danielsservices.nl (uiterlijk 1 december 2015)  en op maandag 25 januari vindt een eerste bijeenkomst plaats.Archief