OBGB Werkgeversbokaal 2018

geplaatst op donderdag 30 augustus 2018

Tijdens de Eindejaarsbijeenkomst dit jaar wordt voor de eerste keer de OBGB Werkgeversbokaal uitgereikt. Om ondernemers die gekenschetst worden door ‘goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, maatschappelijk betrokken’ in het zonnetje te zetten heeft het OBGB-bestuur besloten om jaarlijks een OBGB Werkgeversbokaal uit te reiken.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties die door OBGB-lidbedrijven gedaan worden in de maanden september en oktober. Voorwaarden voor nominatie zijn:
- Vestiging op de gemeentelijke bedrijventerreinen.
- Goed werkgeverschap, grote toegevoegde waarde voor de gemeenschap, stabiele werkgever, langdurige arbeidscontracten en maatschappelijk betrokken.
- OBGB-lidmaatschap (minstens 5 jaar).

Wij vragen OBGB-lidbedrijven (vrijblijvend) om een bedrijf met daaraan gekoppeld een persoon (eigenaar, oprichter, directeur) te nomineren. Uiteraard vragen wij ook om een korte motivatie (plm. 100 woorden) waarom juist dit OBGB-lidbedrijf de Werkgeversbokaal verdient (via een mail naar hetty@obgb.nl). De jury, bestaande uit notaris Hans van Voskuijlen, oud OBGB voorzitter Frits Oomen en oud directeur WVK-Groep Lambert van Erp, beoordeelt de nominaties en maakt tijdens de feestelijke Eindejaarsbijeenkomst de winnaar bekend.

Wij hopen met de jaarlijkse toekenning van deze bokaal de verdienstelijke ondernemers op onze bedrijventerreinen extra in het zonnetje te zetten! 

Archief