OBGB nominaties voor de 'Zilveren Haring'

geplaatst op dinsdag 10 juni 2014

Tijdens de VICK Haringparty wordt de winnaar van de 'Zilveren Haring' bekend gemaakt. De betrokken ondernemersverenigingen hebben vier jonge Kempische ondernemers met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en diensten gestimuleerd door de nominatie voor deze jaarlijkse uitreiking. De voorwaarden voor deze nominatie zijn heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug! De genomineerden voor 2014 zijn Noor Schellens, Bart van Raay, Martijn van den Broek en Marc Barben. 

Stemmen is mogelijk via de website van het VICK, www.hetvick.nl. Uiteraard stemt u op een van onze twee (OBGB)nominaties?

Martijn van den Broek, met als motivatie: Martijn weet wat hij wil, is recht door zee, houdt niet van bureaucratie en vindt zijn personeel het belangrijkste van het bedrijf. Van Ham Tenten & Podia B.V.is een toonaangevende speler op het gebied van de verhuur van tenten, podia, vloeren, constructies en tijdelijke infrastructuur voor de gehele Benelux en daarbuiten. Van Neterpop tot Lowlands, Pinkpop en de Europese Tour Armin. Martijn is behalve een echte rasondernemer sociaal betrokken en zeer actief in het verenigingsleven.

Marc Barben, met als motivatie: Marc is maatschappelijke betrokken, klantgericht, no nonsense en heeft zichzelf geleerd ‘out of the box’ te denken. Dat levert enthousiasme en creativiteit op. Marc bestiert samen met Hans Schneiderberg het architectenbureau geWOON architecten. Hij motiveert jonge mensen met een ambitieuze en leergierige instelling zonder daarbij voorbij te gaan aan de Kempische mentaliteit; geen glitter en glamour, maar geWOON goed en innovatief je werk doen en weten voor wie je het doet.Archief