OBGB Motortoertocht op zaterdag 24 juni 2017

geplaatst op vrijdag 26 mei 2017

Voor alle OBGB-leden, relaties, vrienden en bekenden organiseert een OBGB werkgroep (bestaande uit Wim van Eijk, Ton Lavrijssen, Walter Sleegers en Jan Kerkhofs) op zaterdag 24 juni as. een OBGB Motortoertocht. De tocht wordt uitgezet op GPS en kan bij vertrek voor de Garmin bezitters gedownload worden. Deelnemers doen mee op eigen risico en er wordt in groepjes (rustig) gereden. Mensen die zelf niet in het bezit van een motor zijn kunnen achterop bij anderen meerijden (aanmelden als passagier). 

De lengte van de tocht is plm. 150 km. Ontvangst vindt plaats bij Poort van Brabant in Hapert vanaf 9:00 uur (koffie en gebak op kosten van OBGB). Er wordt rond 12:30 uur gelunchd in Scherpenheuvel (op eigen kosten). Via een stop bij Tante Thee in Bergeijk (eigen kosten) wordt rond de klok van 16:30 uur de tocht geeindigd bij Poort van Brabant (met een hapje en drankje op kosten van OBGB). 

Deelname op eigen riscio - Kosten van stop in Scherpenheuvel en Bergeijk op eigen kosten - Aanmelden is noodzakelijk via een mail naar info@obgb.nl - uiterlijk vrijdag 16 juni 2017. Archief