OBGB lidbedrijven bezoeken nieuwe vestiging WVK-Groep

geplaatst op dinsdag 28 augustus 2012

Op donderdag 20 september as. vindt een bedrijvenbezoek plaats aan de nieuwe vestiging van WVK-Groep, gevestigd op Hallenstraat 10 te Bladel. Vanaf 15:30 uur worden de OBGB-lidbedrijven ontvangen, waarna om 16:00 uur een presentatie zal volgen over het bedrijf door directeur Lambert van Erp en manager François Baudoin. Aansluitend vindt een rondleiding plaats op de nieuwe vestiging van WVK-Groep, waarbij een bezoek gebracht wordt aan de Metaalafdeling, het Werkportaal, het Garagebedrijf en de Onderhoudsafdeling. Uiteraard wordt afgesloten met de voor vele leden inmiddels bekende netwerkborrel.
 

WVK-groep is de grootste werkgever van de Kempen. Behalve ruim 800 banen heeft het bedrijf tientallen tijdelijke werkplekken waarin mensen worden toegeleid naar een betaalde baan. Dit loopt via dochteronderneming Kempenplus BV, het reïntegratiebedrijf van WVK-groep. Ruim 25 procent van alle medewerkers werkt ergens in een Kempisch bedrijf, meestal als gedetacheerde, soms als werknemer-met-loonsubsidie. Eveneens 25 procent werkt in de gemeentelijke plantsoenen. De overige medewerkers verrichten industrieel werk in een van de vier vestigingen in Bladel. Het streven is iedereen zoveel mogelijk te laten doorstromen naar een (detacherings)baan in het vrije bedrijf.

OBGB-lidbedrijf The Fax Lunch Shop & Catering uit Bladel biedt een drankje en een smakelijk hapje aan tijdens deze borrel. The Fax is gevestigd aan Raambrug 48 te Bladel en verzorgt catering van kleine en grote bedrijfsevenementen, feesten, recepties en partijen. Ook bezorgt dit bedrijf broodjes en warme maaltijden en is het mogelijk een hapje te eten met uw zakenrelaties in de sfeervolle lunchshop op industrieterrein de Sleutel. Kijk voor meer info op www.thefax.nl.

Aanmelden is noodzakelijk, (maximaal 2 personen per lidbedrijf) vóór vrijdag 14 september as. per e-mail via Ingrid Beerens van het OBGB-secretariaat (info@obgb.nl).
 Archief