OBGB-lidbedrijf KSE Process Technology genomineerd voor Brabantse Kempentrofee

geplaatst op maandag 14 november 2016

De Brabantse Kempentrofee is de aanmoedigingsprijs voor innovatie en samenwerking in de Kempen. De vijf initiatieven die genomineerd zijn als kanshebber: Wonen en werken op de Laarhoeve, KempenTech Dutch Technology Week, KSE Procestechnology B.V., Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze en Restauratie Ploeg & Park Bergeijk door Bruns. Op dinsdagavond 13 december as. wordt de winnaar van de trofee bekendgemaakt op de locatie van de Winterfeesten in Reusel-De Mierden. 

KSE Process Technology past haar specialistische proceskennis en -technologie toe zodat klanten in de diervoederindustrie hoge kwaliteit poeders en korrels kunnen produceren. KSE heeft een sterke groei doorgemaakt en breidt op dit moment haar vestiging in Bladel fors uit. KSE levert een belangrijke bijdrage aan scholingsinitiatieven in de regio en is een echte ambassadeur voor de Brabantse Kempen.

Stemmen vanaf maandag 14 november as. Zie www.brabantsekempen.eu/nl/news/economie/kse-process-technology-bv-genomineerd-voor-de-brabantse-kempentrofee-2016  Aanmelden voor uw aanwezigheid is ook mogelijk via deze website of een mail naar deelname@brabantsekempen.eu. Archief