OBGB lidbedrijf KSE neemt deel aan de Beursvloer gemeente Bladel

geplaatst op donderdag 23 mei 2013

Over zo’n drie weken vindt op donderdag 13 juni 2013 in het Pius X – College te Bladel de eerste Beursvloer gemeente Bladel plaats. KSE Process Technology B.V. staat al enkele weken genoteerd op de website als deelnemer. Een kort gesprek met Marketing & PR verantwoordelijke van KSE, Marijke Vreugdenhil.

Wat is de voornaamste drijfveer voor KSE Process Technology B.V. om deel te nemen aan Beursvloer gemeente Bladel?
Het lijkt ons een perfect platform om in contact te komen met andere bedrijven in de gemeente Bladel. De oude ondernemingsgeest van handelen in diensten en/of goederen zonder financiële middelen lijkt ons daarnaast in deze economische tijd ook een goed initiatief. Zeker voor non-profit organisaties is dit van toepassing. Zo kunnen de bedrijven en non-profit organisaties in de gemeente Bladel elkaar een handje helpen.

Welke deal wil KSE Process Technology B.V. gaan sluiten? Wat is jullie vraag of aanbod?
KSE is in een pand gevestigd met meerdere vergaderfaciliteiten. Iets waar sommige organisaties wellicht graag gebruik van maken. Deze stellen wij dan ook graag ter beschikking. Een echte vraag hebben wij op dit moment nog niet uitstaan. Alhoewel een paar helpende handjes nooit weg is. We zullen zien wat we tegenkomen op de beursvloer!
Wat verwacht je van de daadwerkelijke Beursvloer, die plaatsvindt op donderdag 13 juni as.?
Het is nog moeilijk te zeggen wat we er van verwachten. Het concept was tot voorheen nog niet bij ons bekend. Uiteraard een leuke wisselwerking tussen de verschillende bedrijven en organisaties aanwezig op de beursvloer. We laten ons verrassen!

  Archief