OBGB bedrijfsbezoek BuzziSpace

geplaatst op vrijdag 4 september 2015

OBGB organiseert op donderdag 1 oktober 2015 een bedrijfsbezoek aan lidbedrijf BuzziSpace Manufacture B.V., Industrieweg 7A te Bladel. De ontvangst vindt plaats om 15:00 uur , waarna rondleidingen gegeven zullen worden op de twee bedrijfslocaties van BuzziSpace Manufacture B.V.

Dit familiebedrijf, eerder bekend onder de naam Pianka B.V. en later Morfoworx,  was vooral gespecialiseerd in het fabriceren van caravankussens en toebehoren. Dankzij een zelfontwikkelde 3D techniek is het bedrijf al enkele jaren actief op de design- en interieurmarkt. BuzziSpace producten worden ontwikkeld voor thuis- en werksituaties en openbare gelegenheden. Ze onderscheiden zich in design, functionaliteit en flexibiliteit. Ook wordt een akoestische oplossing geboden voor elke situatie. Om deze markt te kunnen bedienen heeft het bedrijf vele ontwikkelingen en veranderingen doorgemaakt, zo ook de naamswijziging.

Wij verwachten een interessant middagprogramma te bieden en uiteraard wordt afgesloten met een borrel! De uitnodiging volgt nog per post, maar aanmelden is reeds mogelijk per mail (voor woensdag 23 september 2015) aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en namen van de personen die aanwezig zijn.
 Archief