Noteer alvast in uw agenda!

geplaatst op dinsdag 19 augustus 2014

Op donderdag 9 oktober 2014 bent u als OBGB-lidbedrijf van harte welkom op het slotevent van het Europees project MOBIKA.  

Met MOBIKA hebben de projectpartners, zijnde de gemeente Arendonk, de IOK, het Kempisch Logisch Centrum (KLC) en het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) twee jaar gewerkt aan mobiliteitsuitdagingen voor en door Arendonkse en Bladelse bedrijven dankzij Europese steun. Op het slotevent verneemt u wat er allemaal gerealiseerd werd, maar uiteraard is het vooral de bedoeling om de Arendonkse en Bladelse bedrijven beter te leren kennen.  Ook OBGB verleent haar medewerking aan de organisatie van de bijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:
16:00-18:00 uur:  Bedrijfsbezoeken, waaruit u kunt kiezen tussen Arendonkse en Bladelse bedrijven. 
18:00 uur: Officiële gedeelte bij Staalmarkt op het Kempisch Bedrijvenpark met een kort woordje vanuit de gemeentebesturen en beide bedrijvenverenigingen. En als reflectie op deze woorden hebben we nog een verrassing petto.
19:00 uur: Een hapje en een drankje om in een ontspannen sfeer te eindigen.

Natuurlijk wilt u zo’n feestelijke afsluiter niet missen. Schrijf 9 oktober 2014 daarom zo snel mogelijk in uw agenda. Een officiële uitnodiging volgt nog!Archief