Mobiliteitscafe VVD Bladel: N284

geplaatst op donderdag 25 januari 2018

De files en vertragingen op de provinciale wegen N284 (Hapert - Reusel), N397 (Bergeijk en Eersel) en de N69 moeten worden opgelost. Goede doorstroming op deze wegen voorkomt veel ergernis tijdens de ochtend- en avondspits. Het is goed voor de economie en zorgt voor minder uitstoot van stilstaande auto’s. En dat is weer beter voor het milieu. Minder sluipverkeer door de kernen is goed voor de veiligheid en leefbaarheid in onze dorpen.

Provincie Noord-Brabant heeft met de Kempengemeenten een fors bedrag uitgetrokken om de knelpunten van de N284 op te lossen. VVD de Kempen nodigt de inwoners en ondernemers van de Kempen van harte uit voor het Mobiliteitscafé met VVD-gedeputeerde Christophe van der Maat als gastspreker. Er is mogelijkheid tot discussie en wethouder Marko van Dalen zal de gesprekken in goede banen leiden. De VVD lijst-trekkers in de Kempen zullen zich die avond ook kort aan u voorstellen.

De avond vindt plaats op maandag 19 februari 2018 in De Poort van Brabant te Hapert. Om 19:30 uur start de inloop met koffie en thee. Om 20:00 uur start het gesprek met Christophe van der Maat. Deze avond inclusief hapjes en de eerste drankjes wordt u aangeboden door de VVD de Kempen. Iedereen is welkom. Aanmelden is wenselijk op secretaris@vvddekempen.nlArchief