Marc Barben en Martijn v.d. Broek genomineerd voor Zilveren Haring

geplaatst op donderdag 5 juni 2014

Op 20 juni 2014 weer de jaarlijkse Haringparty door het Vick georganiseerd bij restaurant de Hofstee te Bladel. Op deze Haringparty van het Vick wordt de Zilveren Haring met een vol haringvaatje aan een door de lokale ondernemersverenigingen genomineerde jonge Kempische ondernemer uitgereikt.

Het bestuur van OBGB heeft Marc Barben van geWOON Architecten en Martijn v.d. Broek van Van Ham Tenten & Podia B.V. genomineerd. Op http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/zilveren-haring is het mogelijk om een stem uit te brengen, evenals uw aanwezigheid op de Haringparty.

Martijn van den Broek, eigenaar van Van Ham Tenten & Podia B.V. In 2010 is Martijn eigenaar geworden van Van Ham Tenten & Podia, een Bladels bedrijf met 20 vaste medewerkers, 40 flexwerkers en 150 uitzendkrachten, waarbij de Kempische gemoedelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Van Ham is een toonaangevende speler op het gebied van de verhuur van tenten, podia, vloeren, constructies en tijdelijke infrastructuur voor de gehele Benelux en daarbuiten. Neterpop, Kempenfestival, Ploegfestival maar ook Lowlands, Pinkpop, Decibel, Rock Werchter, Tomorrowland en de Europese Tour Armin Only zijn projecten waarbij Van Ham betrokken is. Martijn is behalve een echte rasondernemer sociaal betrokken en zeer actief in het verenigingsleven. Weet wat hij wil, is recht door zee, houdt niet van bureaucratie en vindt zijn personeel het belangrijkste van het bedrijf. Het bestuur van OBGB vindt dat Martijn een nominatie verdient!

Marc Barben, eigenaar van geWOON architecten. Samen met Hans Schneiderberg heeft Marc in 2005 het architectenbureau geWOON architecten gestart; inmiddels is het bedrijf uitgegroeid (ondanks de bouwcrisis) naar 6 medewerkers. Het team bestaat uit jonge mensen uit de Kempen, die al tijdens of meteen na hun studie bij geWOON architecten zijn gaan werken. Dit vormt mede de ruggengraat voor de ambitieuze en leergierige instelling van het bureau. geWOON architecten staat voor de Kempische mentaliteit; geen glitter en glamour, maar geWOON goed en innovatief je werk doen en weten voor wie je het doet. geWOON architecten heeft een brede klantenkring; van particulieren die een carport of een compleet woonhuis willen bouwen, tot woningbouw- en CPO-verenigingen, van grote en kleine utiliteitsbouwwerken tot clubgebouwen, een sporthal en een school. De maatschappelijke betrokkenheid speelt ook een rol binnen het bureau en het bedrijf draagt een aantal verenigingen een warm hart toe. Het bestuur van OBGB kent Marc als een zeer betrokken ondernemer met een positieve instelling. Hij werkt klantgericht, houdt niet van no nonsense en heeft zichzelf geleerd ‘out of the box’ te denken. Dat levert het enthousiasme en creativiteit op waarom wij vinden dat Marc een nominatie verdient.Archief