LouwersHanique winnaar KVO/OBGB-trofee 2014

geplaatst op vrijdag 2 mei 2014

Burgemeester Boy Swachten heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering van OBGB (die voorafgaand aan het 11e Ondernemerscafé plaatsvond) onder het toezien van zo’n 70 OBGB-lidbedrijven de KVO/OBGB-trofee uitgereikt aan LouwersHanique, gevestigd aan Energieweg 3A  te Hapert. De prijs bestaat uit een zeer vakkundig gemaakte trofee door OBGB-lid Rob Vissers en is één jaar lang in het bezit van het bedrijf dat op veiligheidsgebied de zaken het beste op orde heeft.
 

LouwersHanique is geruime tijd gevestigd op het bedrijventerrein in Hapert en is dé specialist op het gebied van het thermisch bewerken van technisch glas. Na meer dan 60 jaar van continue ontwikkeling beschikt men over een zeer uitgebreid en geavanceerd machinepark voor het mechanisch bewerken van technisch glas, kwarts glas en technisch keramiek. Jan Vervest van LouwersHanique nam de prijs trots in handen.
 

Binnen het Keurmerk Veilig Ondernemen van de bedrijventerreinen werken gemeente Bladel, politie Brabant Zuid-Oost en OBGB  ruim acht jaar samen aan structureel veilige bedrijventerreinen. Renier Saris, lid van het KVO bedrijvenpreventieteam gaf aan dat het uiteindelijk om minimale verschillen ging bij die bedrijven, die goed scoorden op de diverse veiligheidsaspecten en genomineerd werden. Saris: “Er waren 10 genomineerde bedrijven en die hebben we zeer kritisch bekeken. Er zaten prachtige nieuwe panden bij, maar ook bestaande bedrijven maken natuurlijk kans. Elk jaar is het weer een spannende nek aan nek race wie de eerste prijs verovert. Bij LouwersHanique heeft men de zaken keurig voor elkaar, waarbij een aantal kleinere aandachtspunten doorslaggevend waren. De zogenaamde puntjes op de I!’
 Archief