Let thy food be thy medicine and thy medicine be thy food!

geplaatst op dinsdag 1 november 2016

Op dinsdag 22  november  2016 vindt de 15e editie van het Ondernemerscafé gemeente Bladel plaats. Ook u, als lid van OBGB, bent van harte uitgenodigd! Alle ondernemers uit de gemeente Bladel (ook die geen lid zijn van een ondernemersvereniging) zijn van harte welkom. 

“Let thy food be thy medicine and thy medicine be thy food!”

Stijn Baan betoogt dat wij, als consument, ons middenin een transitie bevinden als het gaat om hoe wij over voedsel denken en hier mee omgaan. Met zijn bureau ‘Food Entertainment’ geeft hij culinaire presentaties op o.a. feesten en evenementen. Een groot deel van zijn diensten bestaat uit proeverijen met de producten van Koppert Cress, een bedrijf in microgroenten. Zijn vader Rob Baan (bekend van o.a. 24Kitchen) is eigenaar van Koppert Cress, een succesvol bedrijf dat steeds op zoek is naar de mooiste smaken door te speuren in de natuur en cultuur van verschillende landen. Om alvast een indruk te krijgen van de avond, klik op deze link.

De avond wordt georganiseerd bij De Baron, Marktstraat 14 te Bladel en heeft het volgende programma:
20.00    Ontvangst met koffie en/of thee
20.30    Opening door Rene Veldhuizen, centrummanager Bladel
20.35    Presentatie Stijn Baan, met een toelichting door Corné Ansems, een praktijkvoorbeeld uit eigen gemeente
21.45    Napraten tijdens de netwerkborrel

Aanmelden is mogelijk via een mail naar ondernemerscafe@bladel.nl onder vermelding van naam (voor- en achternaam), bedrijfsnaam en aantal personen (per bedrijf maximaal 2 personen) en de ondernemersvereniging waar u lid van bent. Opgegeven personen dienen gerelateerd te zijn aan het bedrijf. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk donderdag 17 november 2016.  Klik hier voor de uitnodiging. Archief