Ledenbijeenkomst Achterste Hoef: ook mogelijk om vanaf 19:00 uur aan te sluiten voor de BBQ!

geplaatst op donderdag 30 mei 2013

Zoals u weet wordt voor lidbedrijven van OBGB op vrijdag 14 juni as. vanaf 16:00 uur t.g.v. het 10-jarig jubileum een sportief en gezellig samenzijn op Golfbaan de Achterste Hoef georganiseerd. Er is nog een beperkt aantal plaatsen voor de clinics en de flights (greenfee), maar wij wijzen u bij deze ook op de mogelijkheid om vanaf 19:00 uur aan te sluiten bij de groep en gebruik te maken van de BBQ.

Dit zou wellicht interessant kunnen zijn, voor die lidbedrijven, die een bezoek aan de haringparty van het VICK (die op dezelfde dag vanaf 16:00 uur in Restaurant De Hofstee plaatsvindt, zie ook onze website) zeker niet over willen slaan! OBGB-lidbedrijf Michiel Jansen van Pro Work Homesystems is genomineerd voor het Kempisch Haring Maatje; de stemming en bekendmaking van de winnaar zal tijdens de haringparty plaatsvinden.

Aanmelden voor de BBQ en golfmiddag is nog mogelijk tot en met vrijdag 31 mei as. (klik hier voor de uitnodiging en meer informatie). Wij hopen uiteraard op fraai weer en een gezellig samenzijn!
 Archief