KVO/OBGB trofee 2018 voor Arifal

geplaatst op zaterdag 7 april 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van OBGB op 4 april j.l. heeft burgemeester Peter Maas van de gemeente Bladel de KVO/OBGB-trofee 2018 uitgereikt aan Arifal, gevestigd aan Hallenstraat 25 in Bladel. Arifal is reeds een aantal jaren gevestigd op bedrijventerrein de Sleutel en produceert dozen op maat op basis van wensen en behoeften. Vanuit de locatie in Bladel worden klanten uit Nederland en België voorzien van kartonnen verpakkingen; de zusteronderneming in België produceert en herstelt houten pallets. Vanwege een zeer grote variëteit aan ontwerpen en kwaliteiten zoekt men voor klanten continue naar de beste prijs kwaliteitsverhouding en wordt een Verpakkingsadvies gegeven.
 

Directeur Rob Smets nam enigszins verrast de prijs in ontvangst: “Ik wist dat we bij de tien genomineerde bedrijven zaten, maar je gaat er niet van uit, dat juist jouw bedrijf die prijs wint. We besteden wel veel aandacht aan het aspect veiligheid in de meest brede zin van het woord, en dat betekent dat je behalve interne zaken ook externe zaken goed op orde moet hebben. Deze prijs is natuurlijk voor ons wel een mooie bevestiging!”. De trofee is één jaar lang in het bezit van het bedrijf dat op veiligheidsgebied de zaken het beste op orde heeft en komt na dat jaar in het bezit van de volgende winnaar. Een certificaat vormt de blijvende herinnering aan de toekenning.
 

In het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (een samenwerkingsverband tussen brandweer, politie, gemeente en ondernemers) wordt met regelmaat een schouw verricht op de bedrijventerreinen in de gemeente Bladel, waarbij niet alleen openbaar gebied maar ook de bedrijven beoordeeld worden op vaste punten zoals verlichting, diefstalgevoeligheid, deelname collectieve beveiliging, bereikbaarheid van hulpdiensten en verloedering. Tien bedrijven werden genomineerd tot mogelijke winnaars van de KVO/OBGB-trofee 2018. Renier Saris van het bedrijvenpreventieteam gaf aan dat Arifal de voorgaande jaren al meerdere malen genomineerd was maar telkens buiten de prijzen viel: ‘Een terechte overwinning van Arifal, waarbij het bedrijvenpreventieteam diverse zaken positief beoordeeld heeft. Het pand wordt supernetjes onderhouden en vervult daarmee binnen de gemeente Bladel een voorbeeldfunctie!’Archief