KVO/OBGB-Trofee 2015 voor Apex Europe

geplaatst op vrijdag 17 april 2015

Burgemeester Boy Swachten heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering van OBGB (die voorafgaand aan het 12e Ondernemerscafé plaatsvond) onder het toezien van zo’n 70 OBGB-lidbedrijven de KVO/OBGB-trofee uitgereikt aan Apex Europe, gevestigd aan Metaalweg 8  te Hapert. De prijs bestaat uit een zeer vakkundig gemaakte trofee door OBGB-lid Rob Vissers en is één jaar lang in het bezit van het bedrijf dat op veiligheidsgebied de zaken het beste op orde heeft.
 

Apex Europe is gevestigd op het bedrijventerrein in Hapert en is het hoofdkantoor van Apex International, wereldwijd de leidende producent van raster- en doseerwalsen, waar innovatie en ontwikkeling kernwoorden zijn die bij dit dynamische bedrijf passen. Joost Brugmans van Apex Europe nam de prijs trots in handen.
 

Binnen het Keurmerk Veilig Ondernemen van de bedrijventerreinen werken gemeente Bladel, politie Brabant Zuid-Oost en OBGB  ruim negen jaar samen aan structureel veilige bedrijventerreinen. Gerard Swaanen, lid van het KVO bedrijvenpreventieteam gaf aan dat het uiteindelijk om minimale verschillen ging bij die bedrijven, die goed scoorden op de diverse veiligheidsaspecten en genomineerd werden. Swaanen: “We kunnen vaststellen dat de kwaliteit van de bedrijventerreinen zowel op privaat als openbaar gebied merkbaar stijgt. Ook dit jaar is weer sprake van een nek aan nek race, waarbij de details uiteindelijk de doorslag geven. De schouw blijft daarnaast natuurlijk een momentopname. Apex Europe was al eens eerder genomineerd en dit jaar kennen wij deze welverdiende prijs toe aan dat bedrijf, dat de zaken keurig voor elkaar heeft. Onze complimenten aan directie en medewerkers!’
 Archief