KVO/OBGB-trofee 2013 voor Famar Nederland B.V.

geplaatst op donderdag 25 april 2013

Burgemeester Boy Swachten van de gemeente Bladel heeft onder het toezien van ruim 70 OBGB-lidbedrijven tijdens de Algemene Leden Vergadering de KVO/OBGB-trofee uitgereikt aan Famar Nederland B.V., gevestigd aan Industrieweg 1  te Bladel. De prijs bestaat uit een zeer vakkundig gemaakte trofee door OBGB-lid Rob Vissers en is één jaar lang in het bezit van het bedrijf dat op veiligheidsgebied de zaken het beste op orde heeft.

Famar Nederland B.V. is geruime tijd gevestigd op bedrijventerrein de Sleutel op een prachtige locatie bij de entree van het bedrijvenpark. Famar  is een farmaceutisch productiebedrijf en maakt onderdeel uit van de FAMAR Groep, welke zich richt op farmaceutische productie, productie van cosmetica en productontwikkeling. Wereldwijd werken er zo’n 3500 medewerkers, waarvan er in Bladel 160 werkzaam zijn. Algemeen directeur Jo Lavaerts nam de prijs trots in handen van burgemeester Boy Swachten. “Ik ben nog maar kort directeur van de Bladelse vestiging en vind het geweldig dat ik deze prijs nu al in ontvangst mag nemen. De eer gaat natuurlijk naar onze mensen, die er voor zorgen dat ons bedrijf blijkbaar een goede uitstraling heeft!”

Binnen het Keurmerk Veilig Ondernemen van de bedrijventerreinen werken gemeente Bladel, politie Brabant Zuid-Oost, de Bladelse bedrijventerreinen en OBGB namens de ondernemers al ruim zeven jaar samen aan een structureel veilig bedrijventerrein. Ook de gevestigde bedrijven spelen daarbij een belangrijke rol en jaarlijks wordt de winnaar van de KVO/OBGB-trofee verkozen tijdens schouws door de KVO Werkgroep en het Bedrijvenpreventieteam. Het verschil tussen de winnaar en de andere (tien) genomineerden zat 'm dit jaar vooral in de verzorging van het buitenterrein.Archief