KOP MINI Symposium Kempisch Ondernemen op vrijdag 5 juni 2015

geplaatst op donderdag 23 april 2015

Ondernemers inspireren voor een toekomstbestendige, vitale en innovatieve regio. Op vrijdag 5 juni vindt tijdens de Dutch Technology Week het MINI symposium “Kempisch Ondernemen” plaats op de locatie van de High Tech Ontdekkingsroute. Het symposium wordt georganiseerd door het Kempisch Ondernemers Platform.

Succesvolle ondernemers als Erik van Loon en Wim van der Leegte lichten toe op welke wijze hun Kempische genen doorwerken op technische innovatie en ondernemerschap. Daarnaast wordt het Kempisch Industrieel profiel; hét industriële uithangbord van de Kempen, gepresenteerd. Aansluitend wordt een netwerkborrel georganiseerd. Onder het genot van een drankje onderhoudt en vergroot u uw lokale klantenkring, u krijgt een preview van de High Tech Ontdekkingsroute en er is de mogelijkheid om de nieuwe fabriek van ATD Machinery te bezoeken.

Het symposium is toegankelijk voor leden van BOC, IGE, OBGB en OVBRM en genodigden en vindt plaats in de Symposiumtent op het KBP, tegenover ATD Machinery. Aanvang om 16:00 uur (ontvangst vanaf 15:30 uur); het informele programma start om 17:30 uur. Aanmelden: via info@hetkop.nl Archief