Klaar voor de toekomst?

geplaatst op vrijdag 24 april 2020

Het weer verandert en wordt steeds extremer. We moeten met hittegolven evenals hevige neerslag om leren gaan. Er is een kans om schade te vermijden met ruimtelijke adaptatie, maar wat vindt het bedrijfsleven daarvan? Emma Castaños, stagiair bij Arcadis Nederland doet een onderzoek om inzicht te krijgen in de perspektieven van bedrijven om schade door extreem weer te vermijden.

Op basis van interviews die zij doet (skype of telefonisch) maakt zij een analyse van deze perspectieven en zal zij beleidsadvies geven. Voor het geval een interview niet mogelijk is, is er een enquête-versie van het interview die op zichzelf staand kan worden ingevuld. Door deel te nemen dragen ondernemers bij aan het in kaart brengen van de belangen van bedrijven met betrekking tot toekomstbestendigheid. Dit is een gelegenheid om meer inzicht te creëren voor uw bedrijf en invloed op beleidsvoering te hebben.

Het onderzoek wordt (landelijk) breed uitgezet, naar bedrijfseigenaren maar ook beheerders van terreinen. Meer informatie treft u hier. Wilt u meedoen, dan kunt u hier aanmelden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Emma via emma.castanos@arcadis.com 
 Archief