Kies Kempische Bedrijven: Twee projectcoordinatoren gezocht

geplaatst op dinsdag 29 november 2011

Kies Kempische Bedrijven (KKB) is een samenwerking van het Kempisch Ondernemers Platform, het onderwijs, en bedrijven in de Kempen en de Kempische gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden.
Doel van het project is vergroting van de belangstelling voor technische studies bij leerlingen van basis- en voortgezet onderwijs in de Kempen. In nauwe samenwerking met het Kempische bedrijfsleven moet KKB leiden tot verbetering van toekomstige (technische) arbeidsmarkt. Het project is in november 2008 gestart.
 

In groepen van maximaal 25 leerlingen worden bezoeken gebracht bij een van de 40 deelnemende bedrijven. Voor het leggen van contacten met scholen en bedrijven en het daadwerkelijk vastleggen van een bedrijfsbezoek op verzoek van de school zijn wij op zoek naar 2 projectcoördinatoren op basis van vrijwilligheid.


Als projectcoördinator bent u verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met onderwijsinstellingen van basis en voortgezet onderwijs en bedrijven in de technische industrie in de Kempen. U verwerft en beoordeelt nieuwe bedrijven die willen aansluiten bij het project en u bent voor deelnemende bedrijven en scholen de contactpersoon.

U hebt een goed werk- en denkniveau en interesse in onderwijs- en arbeidsontwikkelingen met name in de technische industrie.U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent resultaat- en “klantgericht”. U beschikt over zelfstartend vermogen, goede adviesvaardigheden en organisatietalent.


Bent u de geschikte kandidaat neem dan contact op met het Kempisch Ondernemers Platform – 06-55944250 E-mail info@hetkop.nl Internet www.hetkop.nl.

 Archief