Kempische maakindustrie op KempenTech

geplaatst op dinsdag 21 februari 2017

Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2017 presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien tijdens de Dutch Technology Week. In de Kempen worden veel technische topprestaties geleverd, door onze eigen Kempische bedrijven. Daar mogen we trots op zijn! .

De kracht van KempenTech bestaat uit de combinatie van programma’s voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden. Op vrijdag wordt een bedrijvenbeurs, een symposium en een netwerkborrel voor ondernemers georganiseerd. Ook vindt een uitgebreid techniekprogramma voor jongeren en scholieren plaats. De High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag is de dag voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, een dag  vol met verrassende ontdekkingen! Op zaterdag wordt een vacaturemarkt georganiseerd en is er een open dag bij KSE Process Technology in Bladel.

KempenTech wordt gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert en wordt georganiseerd door het  KOP, ondernemers uit de Kempen, het KBP en het Huis van de Brabantse Kempen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.kempentech.nl.Archief