Jonge ondernemers uit de Kempen van harte welkom!

geplaatst op woensdag 2 september 2015

Zakelijk speeddaten in de Kempen op 23 september 2015 tussen 17:00 en 23:00 uur bij Restaurant Crijns te Bladel.

"Ontmoeten, boeien en binden; dat is waar speeddaten om draait”

Het leggen van contacten is essentieel voor de groei van ieder bedrijf. Zakelijk Speeddaten zorgt voor onverwachte ontmoetingen, bijzondere samenwerkingen en verfrissende ideeën waardoor er snel nieuwe contacten worden gelegd. Er kunnen directe resultaten zijn, maar ieder contact is een investering of zaaimoment. Later wordt dit zichtbaar door de match op een passend moment te concretiseren.

Jonge ondernemers uit de Kempen en leden van WTC•E Young Professionals maken kennis met elkaar tijdens dit dynamische event. Je gaat 1,5 uur in gesprek met jonge ondernemers, waarbij er doorgeschoven wordt. Met een actief zakelijk netwerk heb je al snel een gigantisch bereik aan potentiële contacten. Elke ondernemer heeft gemiddeld 600 connecties, hierdoor kun jij op een effectieve wijze jouw netwerk uitbreiden!

Jonge ondernemer, Marc Crijns ontvangt de deelnemers deze middag in het onlangs gerenoveerde Restaurant Crijns. Hij deelt zijn passie voor koken en de Kempische gastvrijheid. Jonge ondernemer Ruud Schippers (JAM) licht initiatief Jong OBGB toe.

Programma
17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Welkomstwoord door Jeroen van Rooij, vice-voorzitter WTC·E YP
Nieuw initiatief jong OBGB de Kempen door Ruud Schippers
17.45 uur Hoe kun je door actief netwerken je business uitbreiden? Praktijkvoorbeelden
18.00 uur Zakelijk Speeddaten
19.30 uur Meet & Greet
20.30 uur Finish

Aanmelden
Dit event wordt aangeboden aan members van WTC·E Young Professionals en jonge ondernemers uit de Kempen. Mede mogelijk gemaakt door OBGB! Kijk voor meer info en wijze van aanmelden op: http://wtce.nl/activiteit/zakelijk-speeddaten-in-de-kempen/Archief