ISK Nieuws

geplaatst op dinsdag 21 juli 2015

Succesvolle gasinkoop door ISK
Begin juni heeft ISK Energie een aanbesteding uitgevoerd en gas voor ingekocht voor de aangesloten bedrijven v.w.b. levering van 1 januari 2016 t/m 31 december 2018. Na een spannende aanbesteding is een fantastisch resultaat geboekt met een absolute bodemprijs. Er is een besparing gerealiseerd van gemiddeld 16% wat neerkomt op ruim 100.000 euro per jaar voor alle deelnemers samen.

De leverancier is Gazprom waarbij de volgende afspraken gemaakt zijn:
Periode: 1 januari 2016 t/m 31 december 2018
Prijs per m3: 24,984 € ct
Deelnemers zijn al geinformeerd. Heeft u ook interesse in deelname aan het energieproject? Neem dan contact op met Hetty van der Hamsvoort, inkoopmanager van ISK (hetty@iskempen.nl).

HumanCapitalCare en ISK werken samen aan arbeid en gezondheid
HumanCapitalCare en Inkoop Samenwerking de Kempen (ISK) zijn dit jaar een samenwerking gestart op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Lidbedrijven van ISK ontvangen bij een overeenkomst voor 3 jaar 10% korting op het aansluittarief/pakket per medewerker. Op alle overige verrichtingen van de gezondheidscoördinator, arboverpleegkundige, casemanager en bedrijfsarts geldt een kortingspercentage van 5%, waaronder de inzet van spreekuren, probleemanalyses, actueel oordeel en medisch dossier. Bovendien hebben bedrijven binnen deze samenwerking recht op een collectieve korting voor de CZ zorgverzekering van medewerkers en hun gezinsleden.
Veel animo
Een flink aantal ondernemers in de Kempen heeft de overstap inmiddels gemaakt. De verwachting is dat meer bedrijven zullen volgen. HumanCapitalCare krijgt positieve terugkoppelingen over de werkwijze en dienstverlening. De dienstverlener zet zich op deze manier samen met ISK en de ondernemers uit de regio in voor steeds langer gezonde, gemotiveerde en competente werknemers.

Interesse in deelname? Neem dan contact op met Cindy de Groot van HumanCapitalCare op telefoonnummer 040-2066900.

BHV-basis en herhalings opleidingen in najaar 2015
Bij voldoende belangstelling organiseert FAST een basisopleiding BHV in oktober of november 2015. Er zijn reeds een aantal BHV herhalingsopleidingen vastgelegd in het najaar van 2015 en afhankelijk van de getoonde interesse is het nog mogelijk deel te nemen aan deze cursussen of worden nieuwe data ingepland. Uiteraard worden de cursussen voor een bijzonder interessant tarief gegeven, is sprake van een NIBHV-certificaat, een lotusslachtoffer en lesmateriaal.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met:
- Toos van Doorn van FAST, tel. 06-53301201, mail info@fast-kempen.nl
- Hetty van der Hamsvoort van ISK, tel. 06-41559548, mail hetty@iskempen.nl
In geval u gebruik wenst te maken van code 95, dient u dit vooraf te melden. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

www.iskempen.nl - ISK, de inkooporganisatie voor de westelijke Kempen!Archief