ISK Nieuws: Telefonie en creditmanagement

geplaatst op dinsdag 10 december 2013

Aanbod vaste telefonie
ISK heeft per 31 december 2013 geen samenwerkingsovereenkomst meer met Teletronics. Het is nog steeds mogelijk gebruik te maken van ISK-tarieven v.w.b. vaste telefonie via Telfort Zakelijk, maar dan via TELECOM Result Group, de nieuwe partner van ISK op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Wij adviseren dan ook om met dit bedrijf contact op te nemen. Dit bedrijf uit Vlijmen is door ons geselecteerd om partner te worden, is gestart in 1992 en heeft ruim 50 mensen in dienst. Hiermee kunnen we nog scherper inkopen voor onze leden!

TELECOM Result Group, ook voor mobiele telefonie!
Deze partner biedt lSK-lidbedrijven een laagste prijs garantie voor vaste telefonie, waarbij tevens een minimale besparing van 10% gegarandeerd wordt. Dit bedrijf analyseert ook het gebruik van alle bestaande abonnementen en biedt een advies op maat, waarbij diverse providers  (KPN, BBned, Eurofiber, Ziggo  en Tele2) aangeboden worden. Ook wordt een advies op maat v.w.b. mobiele telefonie gegeven.
Binnen enkele dagen zult u meer informatie ontvangen over dit project per post. Heeft u op voorhand al vragen, dan kunt u contact opnemen met Wendy Brands van de TELECOM Result Group, telefonisch te bereiken onder (073) 523 23 20.

Doelstelling van ISK
Hoofddoelstelling van ISK is het realiseren van goede inkoopvoorwaarden in combinatie met kwalitatieve dienstverlening voor haar lidbedrijven. Met dit doel voor ogen, heeft het bestuur van ISK de beslissing genomen om te veranderen van leverancier. Zoals bij alle projecten, is ook hier een uitgebreide vergelijking aan vooraf gegaan. Wij komen op voor de belangen van onze leden!

Creditmanagement
Het bestuur van ISK is voornemens een project op te gaan zetten v.w.b. verrichtingen op het gebied van incasso. Het risico op wanbetaling neemt steeds meer toe en vaak willen opdrachtgevers de kredietwaardigheid van relaties laten toetsen. Daarom vernemen wij graag (via hetty@iskempen.nl) voor 14 januari 2014 van lidbedrijven of zij interesse hebben:
- om deze dienstverlening te gaan verrichten voor onze lidbedrijven.
- om deze dienstverlening (uiteraard tegen interessante tarieven) af te nemen bij een door ons geselecteerde leverancier.
In geval van vragen, kunt u contact opnemen met Hetty Maas, bereikbaar via 06-41559548.

www.iskempen.nl  - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!
 Archief