ISK Nieuws: Nieuwe arbolocatie - Aanbod kantoormachines - Inkoop gas en electriciteit - BHV cursus

geplaatst op vrijdag 30 augustus 2013

Arbodienstverlening
Een aantal ISK-lidbedrijven maakt reeds gebruik van de afspraken die ISK met CZ gemaakt heeft op het gebied van verzuimbegeleiding. CZ voert voor u de begeleiding van verzuimende medewerkers goed en tegen bijzonder scherpe tarieven uit. Belangrijke voordelen zijn:
- speciale tarieven voor verzuimbegeleiding;
- een vaste casemanager (Esther Sas) en vaste bedrijfsarts (John Hoek) op de nieuwe spreekuurlocatie, Europalaan 40 te Bladel;
- wachtlijstbemiddeling, die op verzoek van de werkgever kan worden ingezet;
- korting voor medewerkers en gezinsleden op de collectieve zorgverzekering van CZ.

Het ISK bestuur adviseert u om uw huidige arbocontract voor 1 oktober a.s. proforma op te zeggen. Vervolgens heeft u tot het einde van het jaar de mogelijkheid om u, zonder verplichtingen, te laten adviseren over de mogelijkheden van u bedrijf. Heeft u interesse? Kijk op de website van ISK onder inkoopvoordelen/arbodienstverlening of bel met CZ, telefoonnummer: 076 – 5243471.


Loek van Groesen (CZ), Hetty Maas (ISK), John Hoek (CZ) en Esther Sas (CZ) bij de nieuwe locatie.

Kantoormachines
ISK heeft reeds enkele jaren een overeenkomst met VDP Office, waarin afspraken gemaakt zijn op het gebied van de aankoop en verhuur van Canon kantoormachines. Speciaal voor ISK-lidbedrijven geldt momenteel een speciale aanbieding voor de aanschaf danwel huur van een Cancon iR Advance C2225i machine. Klik hier voor meer informatie hier of neem contact op met Pieter Verberne van VDP Office, pverberne@vdpoffice.nl , telefoon 040-2013309.

Bespaar op de inkoop van electriciteit
In juni heeft ISK Energie een aanbesteding uitgevoerd en elektriciteit ingekocht voor de aangesloten bedrijven v.w.b. de levering van 1 januari 2016 t/m 31 december 2018. Met fantastisch eindresultaat en absolute bodemprijzen. Er is gemiddeld een besparing gerealiseerd van zo'n 19%. Het is nog mogelijk mee te doen met het collectief omdat er extra kWH zijn ingekocht. Heeft u interesse, net als de 200 andere deelnemers? Neem dan contact op met Hetty Maas van ISK (hetty@iskempen.nl).

Electriciteit inkopen met ISK: nu ook voor medewerkers
ISK heeft inmiddels een samenwerkingsovereenkomst met ONS Energiecollectief, waarbij het voor u en uw personeelsleden ook mogelijk is privé te profiteren van de voordelen op het gebied van electriciteit en gas. Kijk op www.onsenergiecollectief.nl/isk.html voor meer informatie. ISK-lidbedrijven zullen op korte termijn geinformeerd worden over dit project; maar aanmelden is alvast mogelijk!

Nieuwe ISK projecten: onderhoud aanhangwagens
Enkele lidbedrijven hebben bij het bestuur van ISK interesse getoond in een mogelijk nieuw op te zetten project: het onderhoud plegen aan aanhangwagens. Heeft u interesse om deze dienstverlening af te nemen danwel aan te bieden? Neem dan contact op met ISK (hetty@iskempen.nl ) voor 10 september as.

BHV opleiding in najaar 2013
FAST organiseert bij voldoende deelname een opleiding BHV in het najaar van 2013. De opleiding bestaat uit 3 dagen waarvan 2 dagen Eerste Hulp en 1 dag B&O omvatten. Beide dagen worden afgesloten met een theoretisch examen van NIBHV. De kosten bedragen  € 240,00 p.p. exclusief 21% BTW (inclusief koffie/thee, lunch, lesmaterialen, lotus, examen, certificaten en pasje van NIBHV). Heeft u interesse? U kunt dat kenbaar maken voor 1 september a.s. via Toos van Doorn, info@fast-kempen.nl , telefoon 06-53301201 (graag vermelding indien u gebruik wilt maken van CCV code 95). 

www.iskempen.nl  - ISK, de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen!Archief