ISK Nieuws: Aanbod vaste telefonie

geplaatst op dinsdag 12 november 2013

ISK heeft de samenwerkingsovereenkomst met Telfort Zakelijk per 31 december 2013 opgezegd. Deze raamovereenkomst betreft een samenwerking tussen ISK, Teletronics en Telfort Zakelijk (voorheen Atlantic Telecom).

Aanbieding Telfort Zakelijk
ISK heeft van een aantal lidbedrijven de melding ontvangen, dat zij benaderd zijn door Teletronics met een aanbod voor de afname van vaste telefonie (Telfort Zakelijk). Wij adviseren onze lidbedrijven hier niet op in te gaan. ISK is de afgelopen maanden in onderhandeling geweest met diverse aanbieders, waarbij het bestuur een uitgebreide vergelijking heeft gedaan.

Nieuwe partner voor vaste telefonie: Telecom Result Group
Telecom Result Group uit Vlijmen is de nieuwe partner voor ISK op het gebied van vaste telefonie. Zij biedt ISK-lidbedrijven een laagste prijs garantie, waarbij tevens een minimale besparing van 10% gegarandeerd wordt. Dit bedrijf analyseert ook het gebruik van alle bestaande abonnementen en biedt een advies op maat, waarbij diverse providers  (KPN, BBned, Eurofiber, Ziggo  en Tele2) aangeboden worden.
Binnen enkele weken zult u meer informatie ontvangen over dit project per post. Heeft u op voorhand al vragen, dan kunt u contact opnemen met Wendy Brands van de Telecom Result Group, telefonisch te bereiken onder (073) 523 23 20.Archief