Inspirerende start voor Vrouwennetwerk OBGB

geplaatst op donderdag 28 mei 2015

Woensdag 27 mei jl. vond de eerste bijeenkomst plaats van het Vrouwennetwerk, dat op OBGB initiatief werd georganiseerd door Yvonne Moeskops, Marion Borgmans en Hetty van der Hamsvoort bij Metaal Flex Nederland B.V. 'Inspirerend'... 'Goed georganiseerd'.... 'Volgende keer ben ik er zeker weer!'... 'Unieke locatie, nooit verwacht'... een aantal reacties na afloop van de bijeenkomst, die gehouden werd in de bijzondere 'bruin cafe'-ambiance van Metaal Flex Nederland B.V.

Ruim 60 ondernemende vrouwen en ondernemers werden vanaf 19:30 uur ontvangen en tijdens de bijeenkomst aan het werk gezet door Miranda Kampers, schrijfster van het boek 'De beste versie van jezelf'. Hoe succesvol zijn we eigenlijk? Heb je een balans gevonden tussen werk en prive? Hoe ga je met meer lef op weg naar jouw zakelijke succes? Als afsluiter bood Gerrie Willems van NatuurSpa Landschot alle aanwezige dames een gratis arrangement op haar spa en wellness accommodatie in Hoogeloon.

De basis is hiermee gelegd voor een Kempisch Vrouwennetwerk. De uitdaging ook, om er weer zo'n succesvolle avond van te maken. Meer informatie volgt via nieuwsbrieven van OBGB en persoonlijke uitnodigingen; de eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in september 2015. Mis het niet!

Klik hier om de foto's van deze avond in te zien. Archief