Inspiratiesessie KOP, BZW en Brainport - Woensdag 9 december 2015

geplaatst op maandag 23 november 2015

KOP, BZW en Brainport Development nodigen Kempische ondernemers graag uit voor de inspiratiesessie 'Inspelen op een razendsnelle veranderende wereld' op 9 december bij Vencomatic in Eersel. Door de krachtige combinatie van hightech, design en innovatie en de sterke maakindustrie in de Kempen hebben we bewezen om te kunnen gaan met grote veranderingen. Om adaptief te zijn, snel en kundig te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen als digitalisering, robotisering of bijvoorbeeld 3D-printing, zal de regio ook in de toekomst voorop blijven lopen. Dat geldt ook voor u als ondernemer!

Na een welkom door Ben van Gool (KOP) en een introductie door Cor van de Ven (Vencomatic Group), geeft Joep Brouwers (Brainport) u een korte toelichting op de vernieuwde koers. Vervolgens vertellen twee succesvolle ondernemers uit de Kempen, Johan Faes (Faes Group) en Johan Plasmans (ZENS Wireless Charging), hoe zij inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

De avond start om 19:00 uur en eindigt om plm. 21:30 uur. Locatie: Venco Campus, Meerheide 200 te Eersel. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u hier. Aanmelden is via deze link mogelijk.

 Archief