Inschrijving Brabantse Kempentrofee 2017 geopend

geplaatst op woensdag 16 augustus 2017

Het Huis van de Brabantse Kempen reikt op 11 december 2017 voor de elfde keer de Brabantse Kempentrofee uit en dit jaar op een wel heel bijzondere locatie; de Sint Petrus Basiliek in Oirschot. De Brabantse Kempentrofee is een aanmoedigingsprijs voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Brabantse Kempen te stimuleren.
 

De Kempentrofee is een initiatief van het Streekplatform, een samenwerking tussen Kempen-gemeenten, (semi) overheidspartijen, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen. Het Huis van de Brabantse Kempen ontwikkelt in opdracht van het Streekplatform initiatieven en voert projecten voor de regio uit. Altijd in samenwerking met overheidspartners, onderwijsinstellingen, ondernemers en inwoners. Door samen te werken bereik je méér en dat is het doel voor de Kempen.
 

Samen hebben we daarom ook het initiatief genomen voor de uitreiking van de Kempentrofee. Iedereen kan meedoen; inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen. De jury kijkt bij de beoordeling van de projecten vooral naar hoe het initiatief tot stand is gekomen en op welke manier het vernieuwend is voor de regio.  Kijk voor meer informatie op www.brabantsekempen.eu.Archief