Innovatieve High Tech bedrijven presenteren zich tijdens de Dutch Technology Week

geplaatst op woensdag 9 april 2014

Innovatieve High Tech bedrijven uit De Brabantse Kempen presenteren zich op 24 mei 2014 tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Daarmee sluit de regio zich aan bij de Dutch Technology Week waarin tal van bedrijven zich presenteren aan scholieren en studenten en iedereen die geïnteresseerd is in techniek en innovatie.

De deelnemende bedrijven en initiatiefnemers willen graag laten zien dat techniek fun, uitdagend en kansrijk is om te studeren, in te werken, in te ondernemen en in te investeren. De deelnemende bedrijven uit De Brabantse Kempen zijn: NTS Group, Faes Group, ATD Machinery, VDL, Diffutherm, KSE, Hapert Aanhangwagens, Vencomatic Group en MS Schippers.

De High Tech Ontdekkingsroute bestaat uit diverse Hotspots in de Brainport regio. De Kempische Hotspot wordt georganiseerd op het Kempisch Bedrijvenpark naast het nieuwe pand van Diffutherm die ook haar deuren op deze dag zal openen. Dat biedt een uniek kijkje in de keuken. Dit jaar heeft de Kempen voor het eerst een eigen hotspot, georganiseerd door KOP, Kempisch Bedrijvenpark en het Huis van de Brabantse Kempen. Meer informatie: www.dutchtechnologyweek.nlArchief