Informatiebijeenkomst over bedrijfswoningen bedrijventerreinen

geplaatst op woensdag 6 juni 2018

Beste ondernemer/bewoner,

Bij deze willen wij u uitnodigen voor de informatiebijeenkomst over bedrijfswoningen op bedrijventerreinen op 19 juni 2018 van 16.00 tot 17.30 uur.

De gemeente Bladel heeft signalen ontvangen dat er, mede naar aanleiding van een artikel in het Eindhovens Dagblad, onduidelijkheid is over de koers van de gemeente Bladel ten aanzien van bedrijfswoningen op bedrijventerreinen.
Om deze onduidelijkheid weg te nemen organiseren wij een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van de gemeente Bladel op 19 juni 2018 van 16.00 tot 17.30 uur. Hiervoor nodigen wij bewoners van bedrijfswoningen op bedrijventerreinen van harte uit. Wethouder Fons d’Haens zal een toelichting geven op het voorgenomen beleid omtrent bedrijfswoningen, de context van het eerdere besluit omtrent bedrijfswoningen en het vervolgtraject dat door de gemeente ingezet wordt. Na deze toelichting is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk maandag 18 juni 2018. Vermeld hierbij uw bedrijf/woonadres. Uw aanmelding kunt u mailen naar j.scheres@bladel.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact op nemen met Jesse Scheres via 06 161 104 15.

Met vriendelijke groet,
Fons d’Haens
Wethouder volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, milieu, grondbedrijf, afval en monumentenzorgArchief