Informatieavond Brabantse Kempen Onderneemt

geplaatst op woensdag 15 augustus 2018

Het Huis van de Brabantse Kempen organiseert op 5 september een informatieavond over de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’, een cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen. De cursus wordt voor de 10e keer georganiseerd.
 

In september 2018 start weer een nieuwe cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio. Door verschillende ervaringsdeskundigen wordt bij deze cursus o.a. ingegaan op verkooptechnieken en -doelstellingen, marketing en communicatie (inclusief het gebruik van social media). Daarnaast komt ook het financiële plaatje aan bod; Hoe moet een financiële verantwoording er uit zien en hoe zorg je voor risicospreiding.

 

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 302,50 incl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.


De informatiebijeenkomst start om 19.00 uur bij het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg (ongenummer) 5527 LC te Hapert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de informatieavond via deelname@brabantsekempen.eu. Ook aanmelden is al mogelijk! Archief