Huis van de Brabantse Kempen start cursus Brabantse Kempen onderneemt

geplaatst op woensdag 20 januari 2016

 Het Huis van de Brabantse Kempen start op 15 februari de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’ voor startende ondernemers en ondernemers met uitbreidingsplannen. De cursus bestaat uit 10 praktijkgerichte workshops, gegeven door verschillende ervaringsdeskundigen. Een aantal ondernemers heeft zich al aangemeld. Aanmelden kan nog tot 1 februari 2016.

Het Huis van De Brabantse Kempen wil ondernemers met de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’ helpen met een goede start. Voorgaande jaren namen reeds 120 ondernemers deel aan de cursus, “Ruim de helft van deze deelnemers runt inmiddels een succesvol bedrijf”, aldus Paul Schellekens, projectmanager van de cursus.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:
• Tien praktijkgerichte workshops
• Praktijkondersteuning / -coaching
• Netwerkavonden
De workshops worden gegeven door ervaren ondernemers. Er wordt ingegaan op de basiselementen van een ondernemersplan, communicatie inclusief social media en thema’s zoals marketing, accountancy, boekhouding en belasting komen aan bod.

Inschrijven voor de cursus ‘Brabantse Kempen Onderneemt’ kan nog tot 1 februari door een email te sturen naar Willeke van de Pol; wvdpol@brabantsekempen.eu. De eerste bijeenkomst vindt, onder voorbehoud, plaats op maandagavond 15 februari. In overleg worden de cursusavonden vervolgens tweewekelijks georganiseerd van 19.00 tot 21.00 uur in het Huis van de Brabantse Kempen, Doornboomstraat 30 te Middelbeers. Voor meer informatie kunt u ook de website www.brabantsekempen.eu raadplegen.Archief