Herinnering KOP Kempentech symposium - Kempentech op Kempisch Bedrijvenpark

geplaatst op maandag 23 mei 2016

Het Kempisch Ondernemers Platform organiseert op vrijdag 27 mei het KempenTech KOP symposium tijdens de Dutch Technology Week op het Kempich Bedrijvenpark. Leden van de deelnemende industriële Kempische ondernemersverenigingen van OBGB, OVBRM, IGE, POB en netwerkrelaties zijn van harte uitgenodigd (aanmelden via info@hetkop.nl voor woensdag 25 mei as.). Het programma start om 16.00 uur; er is een inloop met koffie/thee vanaf 15.30 uur.

Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei organiseert het KOP, in samenwerking met het Kempisch Bedrijvenpark, het Huis van de Brabantse Kempen en Brainport, KempenTech als onderdeel van de Dutch Technology Week 2016. Tijdens KempenTech laten bedrijven zien hoe inspirerend techniek is om in te werken, in te studeren, te ondernemen of te investeren.

Op vrijdag 27 mei presenteren Kempische innovatieve high tech- en maakbedrijven zich tijdens de bedrijvenrelatiedag. In de ochtend is er een programma speciaal voor het onderwijs. Op zaterdag 28 mei is de High Tech Ontdekkingsroute, de publieksdag voor iedereen. Bezoekt u vooraf gaand aan het symposium ook de bedrijvenrelatiedag vanaf 10.00 uur!

Kijk voor meer informatie op www.brabantsekempen.euArchief