Heeft u zich al aangemeld voor het bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia?

geplaatst op woensdag 15 januari 2014

OBGB nodigt u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan Van Ham Tenten & Podia, Rootven 30 te Bladel, dat plaatsvindt op vrijdag 24 januari 2014.  De ontvangst vindt plaats om 15:00 uur, waar allereerst een korte presentatie gegeven zal worden over de mogelijkheden die er voor u als ondernemer zijn om deel te nemen  aan de aanbestedingen via Bizob.

De stichting Bizob is één van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland en inmiddels is men actief voor 21 Brabantse gemeenten (w.o. de gemeente Bladel) en voor de Veiligheidsregio. De diverse inkoopprojecten die men oppakt bieden kansen, m.n. voor lokale ondernemers!

Na deze presentatie zal vervolgens een intro en rondleiding gegeven worden op de bestaande en nieuwe bedrijfslocatie van Van Ham Tenten & Podia. Van Ham Tenten & Podia is DE specialist op het gebied van tenten, speciale structuren, podia, toebehoren en vloeren. Deze firma heeft jarenlange ervaring en is een grote speler bij diverse grote evenementen in Nederland en daarbuiten. U zult versteld staan! Uiteraard sluiten we af met een informele borrel.

Klik hier voor de uitnodiging, die reeds per post is verstuurd; aanmelden is mogelijk tot en met maandag 20 januari 2014 via een mail aan ons secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en namen van de personen die aanwezig zijn.Archief