Heeft u zich al aangemeld voor de Ledenvergadering en Ondernemerscafe?

geplaatst op woensdag 17 april 2013

Lidbedrijven hebben een uitnodiging ontvangen voor de Algemene Leden Vergadering van OBGB die plaatsvindt op woensdag 24 april a.s. in Cultureel Centrum Den Herd te Bladel. De avond start om 17:00 uur met een feestelijk buffet in verband met het 10-jarig jubileum van OBGB. Tijdens dit informele samenzijn presenteren de ISK-leveranciers zich. Het officiele gedeelte van de ledenvergadering vindt plaats tussen 18:30 en 19:30 uur. Ook wordt de winnaar van de KVO/OBGB-trofee 2013 bekendgemaakt. Hoort u bij de genomineerden?

Na een korte pauze start om 20:00 uur het tweede deel van deze avond: het negende Ondernemerscafé van de gemeente Bladel met de titel: ‘De kracht van Samenwerken – De ondernemer is dood. Leve de onderneming!’. Tijdens deze avond wordt u meegenomen door een aantal sprekers in de wereld van Brainport en wordt nog maar eens benadrukt hoe belangrijk en essentieel Samenwerken is! Uiteraard wordt, zoals u gewend bent, afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden voor de ledenvergadering van OBGB (alleen voor OBGB-lidbedrijven) is mogelijk bij Ingrid Beerens, via info@obgb.nl; aanmelden voor het Ondernemerscafé (voor alle ondernemers uit de gemeente Bladel) is mogelijk via Christel Rampen van Gemeente Bladel, c.rampen@bladel.nl. Voor beide bijeenkomst geldt een uiterlijke aanmelddatum van donderdag 18 april as.Archief