Heeft u zich al aangemeld voor de eindejaarsbijeenkomst?

geplaatst op donderdag 27 november 2014

Ondernemersvereniging OBGB organiseert dit jaar op dinsdag 9 december 2014 de eindejaarsbijeenkomst voor lidbedrijven bij de Praktijkschool van het Pius X-College, Lange Trekken 36 te Bladel. Een uitnodiging per post is reeds verstuurd.

De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur, waarbij u kunt genieten van een smakelijk hapje en drankje, verzorgd door leerlingen.Tijdens deze avond zal Harrie Backx, teamleider bovenbouw van het praktijkonderwijs, een korte presentatie geven met als titel ‘Op weg naar werk’.  Ook informeren wij u over het camerabeveiligingsproject, maar de nadruk ligt op een informeel samenzijn ter afsluiting van 2014.

Aanmelden is nog mogelijk tot en met dinsdag 2 december as. per email aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en de namen van de personen die aanwezig zijn (maximaal 2 personen per lidbedrijf ).Wij hopen op een goede opkomst!

LET OP:
De bijeenkomst vindt plaats in de Praktijkschool van het Pius X-College, gevestigd aan Lange Trekken 36. De entree bevindt zich op dat adres en niet bij de hoofdingang van de school. Parkeren is mogelijk bij sporthal ‘X Sport’, tevens gevestigd aan de Lange Trekken.

 Archief