Haringparty VICK op vrijdag 15 juni 2012 - ook voor leden OBGB

geplaatst op maandag 4 juni 2012

Op initiatief van Het VICK en WTC·E Zakensociëteit vindt op vrijdag 15 juni 2012 vanaf 16.00 uur de jaarlijkse Haringparty van ondernemers uit de regio Kempen-Eindhoven plaats. Deze ontmoeting, exclusief voor ondernemers die verenigd zijn in onderstaande ondernemersverenigingen, vindt plaats in de tuin van restaurant De Hofstee in Bladel. U wordt van harte uitgenodigd om samen met uw partner en relaties kennis te maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: ”Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”.


Het programma is als volgt:
16.00 uur:  Ontvangst.
17.00 uur:  Uitreiking haringvaatjes aan Kempische ondernemers die ook zakelijk actief zijn in de regio Eindhoven of andersom.
18:45 uur:  Voetbal op groot scherm.
 

Aanmelden & Meet and Greet
Toegangskaarten voor u en uw relaties kunt u bestellen bij het secretariaat van VICK op www.hetvick.nl of WTCE ZS op www.wtce.nl. De ontmoeting én de haring worden u aangeboden, drankjes (consumptiebonnen) zijn voor eigen rekening. Kledingadvies is Smart Casual.U ontvangt een week voorafgaand aan het evenement een bevestiging met presentielijst op basis waarvan u kunt aangeven met wie u in contact wenst te komen. Meer informatie treft u hier. Inschrijven is ook mogelijk d.m.v. deze link: http://www.hetvick.nl/index.php/alle-evenementen/reguliere-bijeenkomsten/haringparty?view=form

 Archief