Glasvezel op bedrijventerrein Hapert

geplaatst op donderdag 18 mei 2017

CBizz en partners begint met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Hapert. CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen in Nederland. Veel bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Hapert zijn persoonlijk benaderd en geïnformeerd over het initiatief. Ook OBGB heeft zich als vertegenwoordiger van de bedrijven laten informeren over de kosteloze aansluitingen die CBizz aanbiedt.

Bij elk adres wordt namelijk kosteloos een aansluitpunt gerealiseerd. Vervolgens maakt u zelf de keuze of u al dan niet aangesloten wenst te worden op het open netwerk dat CBizz aanbiedt. Er zijn diverse pakketten voor de gewenste bandbreedtes, download/uploads en beschikbaarheidsgarantie. Supersnel glasvezel met snelheden die op te schalen zijn tot 1Gbps. 

Klik hier of op https://cbizz.nl/hapert voor meer informatie. Of neem contact op met Herbert ter Morsche van CBizz, telefoon 06 11356361. In geval van vragen kunt u ook contact opnemen met Hetty van der Hamsvoort, parkmanager van OBGB.Archief