Gemeentelijke onderscheiding en Blaalse Zuil voor Frits Oomen

geplaatst op woensdag 10 mei 2017

Op 9 mei 2017 kreeg Frits Oomen tijdens de Algemene Leden Vergadering van de ondernemersvereniging OBGB de gemeentelijke onderscheiding, ‘Predicaat van bewijs van verdienste’ en het daarbij behorende kunstwerk de "Blaalse Zuil" uitgereikt.
 

Waarnemend burgemeester van de gemeente Bladel Peter Maas reikte de onderscheiding uit omdat Frits als voorzitter van de OBGB bijna 9 jaar voor verbinding heeft gezorgd tussen de gemeente Bladel als overheid en de ondernemers. Frits werkte onder andere aan het 5-jarig parkmanagement project, het Keurmerk Veilig Ondernemen, het Ondernemerscafé, de Samenwerking binnen het KBP en de opzet van goede camerabeveiliging.
 

Naast voorzitter van de OBGB zet Frits zich ook in als bestuurslid van het KOP (Kempisch Ondernemers Platform) en is hij al bijna 9 jaar vicevoorzitter van het bestuur van de GBOH in Hapert. Ook is hij sinds juni 2012 bestuurslid van de Stichting De Kloostertuin in Hapert en was hij op muzikaal gebied bijna 10 jaar actief als voorzitter van het Kempisch Senioren orkest.

Daarnaast is hij initiatiefnemer en medeoprichter van de Herensociëteit.
 

Foto: Imca van de Weem Photography (kijk voor meer foto's op de pagina Evenementen)Archief