Eindejaarsbijeenkomst OBGB bij Stoeterij Duyselshof

geplaatst op zondag 17 november 2019

Lidbedrijven van OBGB  worden op woensdag 27 november as. ‘onderweg naar huis’ uitgenodigd om een bijzondere stop te maken bij Stoeterij Duyselshof, Landrop 6, 5528 NB in Hoogeloon. De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur waar een goed verzorgd buffet wordt aangeboden in een sfeervolle ambiance.

Stoeterij Duyselshof beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor het fokken, opleiden en trainen van topspringpaarden. De stoeterij in Duizel is eigendom van Wim van der Leegte (mede-eigenaar en commissaris van VDL Groep) die in 2000 is begonnen met de springstal. Met de paarden uit deze stal heeft Stoeterij Duyselshof vele nationale en internationale prijzen gewonnen. Wiebe van der Kleij, manager van Stoeterij Duyselshof, neemt u tijdens een korte presentatie mee in de wereld van de paardenfokkerij, de opleidingsstal, de springstal en dekhengsten. De link met VDL Groep zal daarbij niet ontbreken. 

Aansluitend vindt de uitreiking van de OBGB Werkgeversbokaal 2019 plaats. De jury maakt bekend wie deze felbegeerde bokaal in ontvangst mag nemen. Wij verwachten rond 20:00 uur het officiële gedeelte af te sluiten. Aansluitend bent u van harte welkom om het glas met ons te heffen op de winnaar van de OBGB Werkgeversbokaal 2019. 

Aanmelden is mogelijk - uiterlijk woensdag 20 november as. -  per e-mail aan info@obgb.nl met vermelding bedrijfsnaam, contactgegevens en de persoonsnamen (maximaal twee personen per lidbedrijf). Aanmeldingen die later ontvangen worden, worden niet meegenomen.Archief