Eindejaarsbijeenkomst OBGB bij Lascentrum De Kempen - Donderdag 10 december 2015

geplaatst op vrijdag 20 november 2015

OBGB nodigt haar leden van harte uit op donderdag 10 december a.s. om ‘onderweg naar huis’ een bijzondere stop te maken bij lidbedrijf Lascentrum De Kempen - Summa College -, gevestigd bij WVK-groep, Hallenstraat 10 te Bladel. 

De ontvangst vindt plaats vanaf 17:00 uur, waarbij u kunt genieten van een smakelijk hapje en drankje. Peter Manders, coördinator Cursus & Contractonderwijs  maakt u door middel van een korte presentatie kennis met het lascentrum.

Lascentrum De Kempen is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het Summa College, het Pius X-college en WVK-groep. Door middel van deze constructie wordt gezorgd voor goed opgeleide technici binnen de regio en wordt ruimte geboden voor scholieren, nieuwe instroom, zij instroom, bijscholing en herintreders. Uiteraard nemen we ook een kijkje in het lascentrum zelf.

We sluiten af met een informeel, gezellig samenzijn.  Aanmelden is tot en met uiterlijk vrijdag 4 december a.s. mogelijk per emaill aan het secretariaat (info@obgb.nl) met vermelding van bedrijfsnaam, contactgegevens en de namen van de personen die aanwezig zijn (maximaal 2 personen per lidbedrijf).Archief