Eerste bijeenkomst Young Entrepreneurs

geplaatst op donderdag 17 december 2015

Dit jaar is de oprichting van 'Young Entrepreneurs'- powered by OBGB met hulp van een aantal enthousiaste jonge ondernemers een feit geworden! OBGB is volop in beweging en wij zijn trots dat we deze dynamiek in de Kempen ondersteunen.

Op donderdag 28 januari 2016 vindt om 12:00 uur een eerste bijeenkomst plaats, bedoeld voor jonge (we hebben de leeftijdsgrens op 35 jaar vastgesteld) Kempische ondernemers. We bieden hiermee een platform aan jonge ondernemers op een informele manier, waarbij kennisoverdracht een essentiele rol speelt.

Wij hopen onze jonge lidbedrijven, maar ook jonge ondernemers die nog geen lid zijn van OBGB en/of buiten de gemeente Bladel gevestigd zijn, te mogen verwelkomen tijdens deze lunchbijeenkomst, die georganiseerd wordt bij Divino Restaurant & Wijnbar te Hapert.

Aanmelden is noodzakelijk
door middel van  het toesturen van bedrijfsnaam en persoonsgegevens voor woensdag 20 januari 2016 via het secretariaat van OBGB (info@obgb.nl). Een bevestiging per mail volgt! Vragen worden beantwoord door initiatiefnemer Ruud Schippers van JAM (ruud@jamwerkt.nl) of onze parkmanager Hetty van der Hamsvoort (hetty@obgb.nl).Archief