Drukke 14e editie Ondernemerscafe gemeente Bladel

geplaatst op maandag 18 april 2016

Donderdag 14 april stond in de grote zaal van Den Tref een professionele boksring opgesteld. Zestien Bladelse ondernemers hadden zich voorbereid en de nodige bokstraining gevolgd bij Ludo Kaethoven van Training Unit. Voorafgaand aan de wedstrijden hield fysiotherapeut Rob van Brakel een presentatie over de relatie tussen gezond ondernemen, sporten en een gezonde leefstijl. .

Geloven in wat je doet
Wereldkampioen kickboksen Marc de Bonte hield een vurig betoog over geloven in jezelf en de kracht van een team. Als 6-jarig kind wist hij al waar zijn focus lag: kampioen van de wereld worden. Door de juiste mensen om zich heen te verzamelen is het hem uiteindelijk gelukt  om dat doel te bereiken. Marc gaf aan dat ook hier de vergelijking tussen sporten en ondernemen opgaat: blijven vechten voor waar je in gelooft, kansen grijpen en trots zijn op hetgeen je bereikt hebt.

Boksgala
Aan de bokswedstrijden werden twee goede doelen verbonden; KWF en Stichting Blaaldu’6.De massaal toegestroomde ondernemers zetten weddenschappen in op de boksende collega’s en brachten daarmee een mooi bedrag van € 1260,=. Na afloop van het boksgala was er volop gelegenheid voor de ondernemers om de banden aan te halen en nieuwe contacten te leggenArchief