DIT is... nieuw in de Kempen!

geplaatst op woensdag 3 oktober 2012

DIT werkplekken is onlangs OBGB-lid geworden en verhuurt vaste en flex-werkplekken aan kleine zelfstandigen die graag willen werken in een professionele en gezellige werkomgeving. Uit eigen ervaring weet onderneemster Saskia Toonen dat thuiswerken lang niet zo ideaal is als het lijkt. Werk en privé lopen erg in elkaar over, concentreren is lastig als de boodschappen en de was nog gedaan moeten worden, thuis klanten ontvangen is niet erg representatief en bovenal miste ze het contact met mensen en het sparren met collega’s. Op het moment dat haar vriend Michiel een showroom zocht voor zijn bedrijf RUW meubelen, viel DIT op zijn plek… Een kantoorpand stijlvol ingericht als levende showroom van RUW, waarbij Saskia de meubels als werkplekken verhuurt aan collega-ondernemers in een levendige werkomgeving. Dat is het idee!
 

DIT is een inspirerende werkruimte, waar zelfstandige en enthousiaste ondernemers van verschillende disciplines bij elkaar komen, omdat zij het alleen werken niet motiverend vinden, professionele werkruimte nodig hebben of de kosten voor een eigen ruimte liever delen. Het merendeel huurt een vast bureau en een kleine groep werkt flexibel. Samen creëren zij een levendige werkplek waar collegialiteit, informaliteit, openheid, eerlijkheid en kennisuitwisseling centraal staan.
Kortom, DIT is een plek om te werken, om klanten te ontvangen, te vergaderen, te overleggen en te netwerken. DIT is de oplossing.

Ben je nieuwsgierig geworden naar DIT? Op zaterdag 20 oktober opent DIT haar deuren met een open dag van 12.00 tot 16.00 u. Je bent van harte welkom die dag om een kop koffie te komen drinken en DIT te leren kennen! Adres: Handelsweg 15C te Hapert - www.dit-werkplekken.nlArchief