Derde editie Beursvloer gemeente Bladel op donderdag 18 juni 2015

geplaatst op donderdag 23 april 2015

Op donderdag 18 juni 2015 (aanvang 17:00 uur) vindt de derde editie van Beursvloer gemeente Bladel plaats in de Praktijkschool van het Pius X-College te Bladel.

Beursvloer Gemeente Bladel (ofwel De Maatschappelijke Beursvloer) is een lokaal evenement waar Bladelse ondernemers en maatschappelijke organisaties zoals vrijwilligersorganisaties, scholen en verenigingen elkaar ontmoeten en onderling diensten en goederen uitruilen. De deals hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Hierbij wordt met ‘gesloten beurs’ gehandeld. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. De tweede editie op 19 juni 2014 was een groot succes. Er vonden 58 matches plaats met een waarde van € 122.230,=.

U toont uw maatschappelijke betrokkenheid als ondernemer en maatschappelijke organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die zij in deze tijd hard nodig hebben. U krijgt er bovendien veel voor terug: een leuke tegenprestatie wellicht of een blijvend samenwerkingsverband. Maar ook zien en gezien worden en het leggen van nieuwe contacten.

Meer informatie of aanmelden voor deelname? Kijk dan op www.beursvloergemeentebladel.nlArchief