Cybercrime training Digitaal Veilig op dinsdag 8 oktober 2019

geplaatst op donderdag 12 september 2019

Cybercrime is helaas voor veel mkb-ondernemers een toenemend probleem. Op dinsdagmiddag 8 oktober wordt een gratis is cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ gegeven en leert u wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen. 

De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatieschade. Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt. In deze workshop leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. Klik hier voor de uitnodiging van de bijeenkomst, die plaatsvindt op dinsdag 8 oktober as. vanaf 16:00 uur bij KempenPlus aan Raambrug 8 te Bladel. 

Aanmelden is mogelijk d.m.v. een e-mail naar info@obgb.nl met vermelding van bedrijfsnaam, persoonsnaam en contactgegevens. Archief